Karjalan Kunnailla on Pohjois-Karjalassa, SF-Filmikylässä kuvattava draamasarja. Sarjan tapahtumat sijoittuvat Miikkula-nimiseen ortodoksikylään.

Ensimmäisellä esityskaudellaan miljoona katsojaa viikossa keränneen ja sekä Venla-, että Kultainen TV-palkinnon voittaneen sarjan kuvaukset jatkuvat kesällä 2009. Syksyllä on katsojien riemuksi koossa jo 36 jaksoa ihanan aurinkoista kyläelämää!

Karjalan Kunnailla DVD-boxit jaksoista 1-12 ja 13-25 kauppojen videohyllyissä!

>>Karjalan Kunnailla


   

Ralliraita on Markku Pölösen ohjaama ralliaiheinen komediaelokuva. Vauhdikasta viihdettä rallihullulle kansalle tarjoilevan tarinan pääosissa nähdään mm. Olavi Uusivirta, Heikki Silvennoinen, Peter Franzén, Laura Birn sekä Eeva Litmanen.

>>Ralliraita


   

Markku Pölösen seitsemäs pitkä teatterielokuva LIEKSA! on suuria tunteita ja hiljaista huumoria tihkuva perhesaaga. Samalla se on hänen 50-vuotisjuhlaelokuvansa. Markku Pölönen kuljettaa elokuvissaan arvokkaasti omalaatuisia ihmisiä rakkaudella läpi kovienkin kohtaloiden.

LIEKSA! elokuvan myötä legendaarinen, kaikille tuttu Suomen Filmiteollisuuden elokuvamutteri ilmestyy jälleen suomalaisille valkokankaille. LIEKSA! on ensimmäinen Suomen Filmiteollisuus SF -elokuva 44 vuoteen.

>>Lieksa!